Αγώνες Dragracing 2013

 

1ος ΑΓΩΝΑΣ DRAGSTER 2013, Σέρρες 20-21 Απριλίου

1ος αγώνας της χρονιάς και το Power House συμμετέχει με τον Ηλία Κωβαίο και τον Σταμάτη Μαυρομμάτη στην κατηγορία Super Street. Ο Ηλίας συμμετείχε με το Yamaha R1 turbo κσι έκανε πανελλήνιο ρεκόρ με 8,335 sec. Στην τελική κατάταξη του αγώνα ήρθε 5ος. Ο Σταμάτης συμμετείχε με το Suzuki Hayabusa Turbo και πέτυχε χρόνο 8,689 sec και στην τελική κατάταξη ήρθε 2ος.

 

2ος ΑΓΩΝΑΣ DRAGSTER 2013, Κρήτη Τυμπάκι 18-19 Μαϊου
2ος αγώνας για το 2013 η ομάδα του Power House ταξιδεύει στην Κρήτη με πλήρη σύνθεση. Ο Κώστας Μηχαηλίδης στην κατηγορία Super Pro συνεχίζει το σετάρισμα του "τέρατος" εκμεταλευόμενος την έλλειψη συμμετοχών. Ο Σταμάτης Μαυρομμάτης συμμετέχει στην κατηγορία Super Street με το Suzuki Hayabusa Turbo και πέτυχε νέο πρωσοπικό ρεκόρ με χρόνο 8,388 sec αποδυκνείοντας ότι τα προγούμενα αποτελέσματα δεν ήταν τυχαία, ενώ στην τελική κατάταξη κέρδισε την 2η θέση. Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής ισοβαθμεί με τον Σταυρόπουλο. Ο Ηλίας Κωβαίος με το Yamaha R1 turbo στάθηκε άτυχος στον αγώνα της Κρήτης και εγκατέλειψε λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο Κώστας Μαλατέστας με το Yamaha XJR Turbo βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ με 9,500 sec.
       

4ος ΑΓΩΝΑΣ DRAGSTER 2013, Πολύκαστρο
4ος αγώνας για το 2013 στο Πολύκαστρο. Η αγωνιστική ομάδα του Power House δίνει το παρών. Ο Κώστας Μηχαηλίδης στην κατηγορία Super Pro πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα σε αγώνα με 7.311sec. Ο Σταμάτης Μαυρομμάτης συμμετέχει στην κατηγορία Super Street με το Suzuki Hayabusa Turbo και πέτυχε νέο προσωπικό ρεκόρ με χρόνο 8.292sec, ενώ στην τελική κατάταξη κέρδισε την 3η θέση. Ο Ηλίας Κωβαίος με το Yamaha R1 turbo πέτυχε και αυτός νέο προσωπικό ρεκόρ 8.154sec και κατέκτησε την 2η θέση στο βάθρο. Ο Κώστας Μαλατέστας με το Yamaha XJR Turbo έδωσε για μια ακόμα φορά διαφορετικό χρώμα στην διοργάνωση.

MotoGp newsbadge

Copyright by Power House Engineering 2011. All rights reserved.