Yamaha Service

yamaha service

yamaha genuine 
 

Φτιάχνουμε τις μηχανές μας με τον ίδιο τρόπο που τις οδηγούμε γρήγορα αλλά όχι βιαστικά.
Πρότυπο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Yamaha service. Αναλαμβάνουμε: Γενικό Service, Επισκευές, τοποθέτηση αξεσουάρ. Στόχος μας η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όσο το δυνατό πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος μας από την αρχή της λειτουργίας μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα χώρο εξειδικευμένο αλλά και φιλόξενο ώστε να μπορούμε να μετατρέπουμε τόσο τις δικές μας όσο και τις δικές σας «επιθυμίες» σε πραγματικότητα. Χρησιμοποιώντας πάντοτε γνήσια ανταλλακτικά και τον πρότυπο άρτιο εξοπλισμό μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της YAMAHA, πολλών αγωνιζομένων, αλλά πολύ περισσότερο την εμπιστοσύνη των 14.000 πελατών μας.

Τρία από τα πιο έγκυρα περιοδικά μοτοσυκλέτας μας εμπιστεύονται:

motorsport  logo 2t  logo 0300

yamaha service
yamaha service

 Το Power House έχει πάρει 1 bronze και 2 silver πιστοποιήσεις από την Yamaha  Technical Academy.

 

 ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΤΟ POWER HOUSE

Το POWER HOUSE engineering ανακαίνησε όλους τους χώρους του.

 

 1o YAMAHA XT FESTIVAL

Το POWER HOUSE engineering συμμετείχε στο 1ο ΧΤ FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε στις εγκατατάσεις της YAMAHA, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στο happening συμμετείχαν πάνω από 2000 μοτοσικλέτες. Ανάμεσα στα διάφορα happenings, υπήρχε διαγωνισμός δυναμομέτρησης όπου την ευθύνη είχε το POWER HOUSE engineering, με χειριστή του Dynojet τον Νίκο Μαυρομμάτη.

 

 2o YAMAHA XT FESTIVAL

Το POWER HOUSE engineering έδωσε το παρόν και στο 2ο ΧΤ FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις εγκατατάσεις της YAMAHA. Χειριστής του Dynojet και πάλι ο Νίκος Μαυρομμάτης. Ένα happening που τα είχε όλα. Διαγωνισμό δυναμομέτρησης, καλλιστεία, test ride, προβολή σε γιγαντοθόνη του αγώνα Moto GP, δώρα και εκπλήξεις.

Copyright by Power House Engineering 2011. All rights reserved.